The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, kilitsiz küreksiz gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle dükkân ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası dâhilin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve suret galerisini adidaki ilişkidan görebilirsiniz.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı marifet hasretmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Özel dizaynı yardımıyla yalnızca eloğlu ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı sağlamlar.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, kemiksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori daha derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösteriş ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın dokunaklı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit sprey boya tonlarıyla oflaz bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak katar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıkan payanlar şu şekildedir:

Antrasit, birgeniş tonu ve tonu olan çok koyu bir gri antrasit gri dekorasyon renktir. Evinizde kostak bir atmosfer halk etmek istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

Diğer nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dip yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını artırdığı üzere; koltuğunuzda henüz hafif bir oturma hissi verir. 

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava oluşturabilir. Derya mavisi yahut petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara canlılık ve bekâret katar.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile intibak katkısızlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birmebzul farklı tarzda dekorasyona düzen esenlaması sebebiyle sık sık tercih edilir.

Aşağıdaki örneği goldfix inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve elan derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk tamam yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir araba destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page